WELKOM BIJ #DENIEUWEGARAGE

Beste klant,

Wij zijn gewoon geopend, maar nemen wel onze verantwoordelijkheid. U toch ook?

Wij nemen preventieve maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. We zijn gewoon geopend en heten u van harte welkom, alleen geven we voorlopig geen hand bij onze begroeting.

Bij vragen en voor advies verzoeken wij u vriendelijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Verder het verzoek u te houden aan de landelijke RIVM richtlijnen als u een afspraak maakt of even langskomt:

  • Heeft u koorts of luchtwegklachten, blijf dan thuis. Een afspraak is op dit moment geen verstandige keuze. Neem contact met ons op om samen te overleggen voor een nieuwe afspraak. In overleg kunt u gebruikmaken van onze haal- & brengservice.
  • Bent u in een hoog risicogebied geweest? Dan verzoeken wij vriendelijk onze garage de eerste 2 weken na uw terugkomst niet te bezoeken.

Geldt één van bovenstaande dingen en heeft u al een afspraak met ons gemaakt? Bel ons even, samen maken we dan afspraken over ‘hoe verder’.

 

Tips:

  • Laat uw APK niet verlopen, in overleg kunnen we uw auto ook ophalen
  • Plan een afspraak in voor de bandenwissel, dit om straks wachttijden te voorkomen
  • Laat de afspraak voor onderhoud doorgaan, om later wachttijden te voorkomen.

 

Bij De Nieuwe Garage regelen wij APK & kleine reparaties aan uw auto.

APK-keuring €35,-

APK-keuring incl leenauto €56,-

Onderhoudsbeurt €175,-
4 liter 5w30 + oliefilter inbegrepen

Onderhoudsbeurt Groot €350,-
4 liter 5w30 + oliefilter + luchtfilter +
interieurfilter + bougies + vervangen van de filters/ bougies

Openingstijden
Maandag:       08:00 tot 12:00  –  13:00 tot 18:00
Dinsdag:                              Gesloten
Woensdag:     08:00 tot 12:00  –  13:00 tot 18:00
Donderdag:   08:00 tot 12:00  –  13:00 tot 18:00
Vrijdag:          08:00 tot 12:00  –  13:00 tot 18:00
Zaterdag:                        10:00  –  14:00  
Zondag:                                Gesloten

3 days ago

De Nieuwe Garage
#AudiA3 onderhoudOnderhoudsbeurt + apk ✅Nieuwe fuseekogels ✅Uitlijnen voorwielsporing ✅Remschijven + remblokken voor ✅Nieuwe hoofdveren achter ✅Allemaal met originele Audi-onderdelen.De auto rijd weer voortreffelijk 🏁De draagarmen achter hebben we voorzien van Hammerrite en tectyle, dit om het roesten tegen te gaan. Als we dat soort dingen zien pakken we dit meteen aan en dat doen wij als service, klant betaalt er niks extra’s voor ✅
Bekijk op Facebook

1 week ago

De Nieuwe Garage
All-season banden?De band die onder alle omstandigheden de beste grip biedt.De all season band is een compromis tussen de zomer- en winterband, maar wel met de juiste eigenschappen om ook in de winter zorgeloos op wintersport te gaan. Het sneeuwvloksymbool op de all season band geeft aan dat deze band aan de eisen voldoet om in landen te rijden waar de winterband verplicht is.#grip #veiligheid #winter #sneeuw #ijzel #kwaliteit #service #betrouwbaarheid
Bekijk op Facebook