WELKOM BIJ #DENIEUWEGARAGE

Bij De Nieuwe Garage regelen wij APK & kleine reparaties aan uw auto.

APK-keuring €42,75

APK-keuring incl leenauto €62,75

Onderhoudsbeurt (incl APK) €192,50
4 liter 5w30 + oliefilter inbegrepen

Aircoservice *vullen airco € 99,-

Uitlijnen *voorwiel sporing € 89.50

Openingstijden
Maandag:       08:00 tot 12:00  –  13:00 tot 18:00
Dinsdag:                              Gesloten
Woensdag:     08:00 tot 12:00  –  13:00 tot 18:00
Donderdag:   08:00 tot 12:00  –  13:00 tot 18:00
Vrijdag:          08:00 tot 12:00  –  13:00 tot 18:00
Zaterdag:                        10:00  –  14:00  
Zondag:                                Gesloten

Beste klant,

Wij zijn gewoon geopend, maar nemen wel onze verantwoordelijkheid. U toch ook?

Wij nemen preventieve maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. We zijn gewoon geopend en heten u van harte welkom, alleen geven we voorlopig geen hand bij onze begroeting.

Bij vragen en voor advies verzoeken wij u vriendelijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Verder het verzoek u te houden aan de landelijke RIVM richtlijnen als u een afspraak maakt of even langskomt:

  • Heeft u koorts of luchtwegklachten, blijf dan thuis. Een afspraak is op dit moment geen verstandige keuze. Neem contact met ons op om samen te overleggen voor een nieuwe afspraak. In overleg kunt u gebruikmaken van onze haal- & brengservice.
  • Bent u in een hoog risicogebied geweest? Dan verzoeken wij vriendelijk onze garage de eerste 2 weken na uw terugkomst niet te bezoeken.

Geldt één van bovenstaande dingen en heeft u al een afspraak met ons gemaakt? Bel ons even, samen maken we dan afspraken over ‘hoe verder’.

Tips:

  • Laat uw APK niet verlopen, in overleg kunnen we uw auto ook ophalen
  • Plan een afspraak in voor de bandenwissel, dit om straks wachttijden te voorkomen
  • Laat de afspraak voor onderhoud doorgaan, om later wachttijden te voorkomen.

2 weeks ago

De Nieuwe Garage
“Teamwork makes the dream work”Het team van De Nieuwe Garage bestaat uit Stijn, Fabian en (sinds kort op de zaterdag) Stefano. Fabian is 1e monteur en Apk-keurmeester.Stijn is de 2e monteur, Stefano is leerling-monteur. Samenwerken is niet alleen belangrijk maar ook leuk. Bij De Nieuwe Garage zetten we ons beste beentje voor, voor onze klanten. Soms een geintje maar 90% van de tijd serieus aan het werk aan auto’s van de klanten. Is uw auto toe aan een Apk, nieuwe remmen of nieuwe banden? Of gewoon een onderhoudsbeurt, neem contact op we staan met een glimlach voor u klaar. Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

3 weeks ago

De Nieuwe Garage
Rem-expert.Middels trainingen van Brembo en Bosch mogen wij onszelf Rem-expert noemen. Wij kunnen daarom op de juiste manier onderhoud & reparaties uitvoeren aan moderne remsystemen van bijvoorbeeld hybride- en elektrische auto’s. Of zelfs sportwagens die zijn uitgevoerd met composiet remmen.Het is bijvoorbeeld heel erg belangrijk om alle corrosie te verwijderen van de contactvlakken en de remzadels. Ook is het ontzettend belangrijk om de klant rem-instructies uit te leggen voordat de auto weer mee gaat na een reparatie. Heeft u vragen of wilt u reparaties aan het remsysteem laten uitvoeren neem contact met ons op.Via de DM of telefonisch 071-7851870 Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook