APK

Algemene Periodiek Keuring.

De APK, wij bieden div verschillende producten m.b.t. de apk.

* APK
* APK incl. leenauto
* APK i.c.m. beurt + leenauto
* SPOED APK

De SPOED APK is nieuw, en daarom gaan we daar wat dieper op in.

Het komt weleens voor dat een auto per ongeluk geen geldig keuringsrapport meer heeft. Dan mag er geen gebruik meer worden gemaakt van de openbare weg. Om dan zo snel mogelijk weer legaal de weg op te mogen hebben wij de SPOED APK bedacht. Dezelfde dag een nieuwe keuring op de auto (goed of afkeur). Dit betekend niet gegarandeerd goedgekeurd ondanks mankementen.

Geen geldig keuringsrapport meer? Neem contact met ons op.

Meer info over de APK, zie onderstaande:

De algemene periodieke keuring, apk-keuring of kortweg APK.
Zorgt voor veiliger verkeer op de weg, en bescherming van het milieu.
Het is een keuring die kijkt of het voertuig voldoet aan de minimale veiligheidseisen.

Kijken wij dan ook het motoroliepeil na? Nee die wordt niet nagekeken, meten jullie de accu door> Nee accu word niet doorgemeten… Is het koelvloeistofniveau te laag?

Bij de apk word er alleen gekeken of de MINIMALE veiligheidseisen, is de koppeling versleten? Dat is geen punt voor apk, wel brengen wij dat onder de aandacht als service, bij een onderhoudsbeurt testen we bijv de koppeling middels een kleine proefrit.

Wil je er dus verzekerd van zijn in een auto te rijden die in goede staat is? Combineer de apk dan meteen met een onderhoudsbeurt. Dan word de auto compleet nagekeken op alle vloeistoffen de staat van de accu, het rijcomfort, de vloeistoffen, interval van de distributieriem en nog vele andere controles.

#denieuwegarage