Kosten besparen op auto onderhoud

Waar kan de garage tegenwoordig kosten besparen voor de klant? Alles wordt duurder en wij denken altijd mee met de klant.

Een manier om kosten te besparen is om onderdelen online te bestellen. Gemiddeld zit er 15 tot 20% verschil op inkoop online t.o.v. onze vaste leverancier.

Echter werken wij toch het liefst met onze vaste leverancier.

Ten 1e omdat die tot 20x sneller levert, indien voorradig binnen 2 uur bij ons in huis. Het komt weleens voor dat een online-leverancier 2 weken nodig heeft om het onderdeel te leveren. Ten 2e indien verkeerd onderdeel geleverd vaak dezelfde dag toch het juiste onderdeel binnen. En ten slotte snelle garantie afhandeling.

Wilt u graag kosten besparen? Dan moet de auto uiterlijk 6 weken voor vervaldatum Apk gecontroleerd worden op evt afkeurpunten, vervolgens bestellen wij de juiste onderdelen online en zodra deze allemaal binnen zijn maken we een vervolgafspraak en dan zijn we ruim op tijd voor de Apk klaar.

Ook is er nog een mogelijkheid om met gebruikte onderdelen te werken. Daarvoor geld hetzelfde als hierboven 6 weken voor de apk vervaldatum de auto voor controle brengen.